Yritys

Kukkakauppa Kukkaniitty on tunnelmallinen kukkakauppa, jonka kivijalkaliike on sijainnut jo kohta kymmenisen vuotta Joensuun Niinivaaralla. Päätuotteemme ovat erilaiset kukkasidonta työt, jotka pyrimme toteuttamaan monipuolisesti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Lähdemme myös ennakkoluulottomasti mukaan erilaisiin tapahtuma- ja tilakoristeluihin.

Voit asioida Kukkaniityssä verkkokaupan lisäksi Niinivaarantien kivijalkaliikkeessä tai puhelimitse. Ostokset on mahdollista toimittaa liikkeemme lähettipalvelun kautta saajalle tai noutaa. Maksaminen tapahtuu kätevästi pankkitunnuksilla verkkokaupassa tai vaihtoehtoisesti noudettaessa liikkeessämme.
Verkkokauppamme valikoima on hieman suppeampi kuin itse myymälässä, ja huomioithan että tilauksesta voimme toteuttaa mitä lentävimpiä ideoita, joten olethan meihin yhteydessä.
Kukkia tulee liikkeeseemme kaksi kertaa viikossa, joten parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi olethan meihin ajoissa yhteydessä.

Tervetuloa ostoksille!

Arvot

Käsityöläisyys  ”Kaikki tuotteemme ovat yksilöllisiä ja tekijälleen ainutkertaisia”

Luotettavuus  ”Minkä lupaamme, sen pidämme”

Visuaalisuus  ”Pyrimme viestimään tuotteillamme tunnetilat ilosta suruun, värejä ja muotoja yhdistäen”

Laadukkuus  ”Käytämme alan parhaita raaka-aine tukkureita ja tuotteidemme laadunvalvonta on osaavan henkilökunnan keskeinen tehtävä”

Asiakaskeskeisyys ”Ilman asiakkaitamme ei ole meitäkään, joten pyrimme toiminnassamme välittämään aitoa Karjalaista Me-henkeä”

Yrittäjyys ”Henkilökuntamme toimii hyvän fiiliksen ”bensiinillä”, josta seurauksena energinen eteenpäin meneminen ja hyvä työtulos”