Tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 31.10.2018. Viimeisin muutos 31.10.2018.

 

1. Rekisterinpitäjä

Kukkakauppa Kukkaniitty
Niinivaarantie 52
80200 Joensuu

013 316 303
info@kukkaniitty.fi
kukkaniitty.fi
2484625-4


 

2. Rekisterin nimi

Kukkakauppa Kukkaniityn asiakasrekisteri

 

3. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on - henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen) - sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena - laki - julkisen tehtävän hoitaminen, tai - rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde, työsuhde, jäsenyys).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

 

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, mahdollinen yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, verkkoyhteyden IP-osoite, tiedot tilatuista tuotteistaja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. verkkokauppatilauksista, www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

8. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

9. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.11.2018 alkaen.

Yleistä

Kukkaniityn verkkokaupan ja kivijalkaliikkeen tuotevalikoima on pyritty kasaamaan mahdollisimman moniin eri tilanteisiin sopivaksi. Pyrimme tuomaan selkeästi esille sidontatöiden eri variaatiot käyttötarkoituksineen, sekä kukkakauppa-alan sesonkeihin keskittyvät tuotteet. Pyrimme toteuttamaan tuotteet kuvauksen mukaisesti, mutta elävänmateriaalin tuomat haasteet huomioiden voimme joutua satunnaisesti poikkeamaan niistä. Mikäli tuotteen sisältö muuttuisi olennaisesti, ilmoitamme siitä ensin tilaajalle ennen toimitusta. Kukkia tulee maahan sunnuntaisin ja keskiviikkoisin, joista liikkeemme valikoima muodostetaan. Tärkeissä tilanteissa ja tarkoissa toiveissa kukkatilaus olisi hyvä jättää viikkoa etukäteen.
Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Kukkakauppa Kukkaniitty ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen kuten väärän osoitteen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, Kukkakauppa Kukkaniitty ei palauta tuotteen eikä kuljetuksen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Tilaus on tällöin mahdollista noutaa liikkeestämme Niinivaaralta tai tilata uusi kuljetus liikkeemme kautta.

Tilaaminen

Eri tuoteryhmiä pääset selaamaan liikuttamalla hiiren Tuotteet kohtaan valikossa. Klikkaamalla Tuotteet kohtaa pääset selaamaan verkkokauppamme kokovalikoimaa. Voit järjestää tuotteet vaikkapa hinnan mukaan. Valitse tuote klikkaamalla kuvaa. Tuotteen tarkemmat tiedot avautuvat näkyville. Joillakin tuotteilla, kuten kimpuilla on eri hintaluokkia, jonka voit valita tuotesivulta. Lisämaksusta voit myös valita kuvallisen kortin. Muussa tapauksessa tervehdys tekstataan blanko-kortille. Mikäli sinulla on lisätoiveita, kirjoita ne toiveille varattuun kenttään. Muista täyttää toimituksen päivämäärä sille varattuun kohtaan. Tilatessasi hautalaitteen tai hautakimpun on tärkeää merkitä myös siunauksen alkamisajankohta, jotta kukat toimitetaan perille hyvissä ajoin ennen siunauksen alkua. Kirjoita korttiin tuleva teksti korttiteksti-kenttään. Jos et halua korttia ollenkaan, kirjoita esimerkiksi “ei korttia” niin tiedämme ettei korttiteksti ole jäänyt vahingossa pois. Mikäli valitset hautavihkoon tai hautakimppuun tekstatut nauhat, suosittelemme mahdollisimman lyhyttä tekstiä ja jos haluat lisäksi värssyn, niin mielellään vain kahdelle riville tuleva värssy. Tällöin nauhoista tulee kauniimmat. Muista myös merkitä oikea määrä sille varattuun kenttään. Tämä on tärkeä huomioida ainakin ruusuja ostettaessa. Paina “Lisää ostoskoriin” -nappia ja kerää tuotteita ostoskoriin. Voit vapaasti lisätä tai poistaa tavaroita ostoskorista. Täytä asiakastiedot, valitse toimitustapa ja maksutapa, tarkista tiedot ja maksa tilaus valitsemasi maksutavan mukaan. Tilaus tallentuu järjestelmäämme ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
Yksittäisen tuotteen maksimi tilausmäärä on 7 kpl. Mikäli haluat tilata isomman erän, otathan yhteyttä myymäläämme.

Toimitukset

Kuljetusalueenamme toimii Joensuu ja lähialueet 15 km säteellä (muut sopimuksen mukaan). Pyrimme aina soittamaan kukkien vastaanottajalle ennen toimitusta varmistaaksemme toimituksen onnistumisen. Toimitukset vie perille oma luotettava kukkalähettimme.
Kukkatilaus on tehtävä viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Jos kyseessä on saman päivän toimitus, tee tilaus verkkokaupassa sekä ota yhteyttä liikkeeseemme ennen klo 12 jos saisimme toimituksen vielä onnistumaan. Viikonloppuna tehdyt tilaukset toimitamme maanantain aikana. Sunnuntaisin emme toimita tuotteita. Toimitusaika hautavihoille on vähintään kaksi päivää.

Surusidonta tuotteiden tilaus oltava liikkeessämme 4 arkipäivää ennen toimitusta, muutoin ota yhteyttä liikkeeseemme puhelimtse.

Lahjatavarat voimme toimittaa myös postin välityksellä. Toimitusaika postin välityksellä on noin 7 arkipäivää. Kukat voi myös maksaa valmiiksi verkkokaupan kautta ja noutaa ne liikkeestämme sovittuna päivänä. Kotiosoitteet viemme sovittuna päivänä ja yrityksiin sovittuna päivänä hyvissä ajoin, virka-ajan puitteissa. Mikäli kukkatilaukseen on valittu väärä kuljetusmaksu, pidätämme oikeuden muuttaa kukkien hintaa siten, että tilauksen yhteissumma pysyy samana.
Kukkavälitykset muualle Suomeen tai ulkomaille hoidetaan kansainvälisen Interflora kukkavälityspalvelun kautta, käyttääksenne sitä pyydämme Teitä ottamaan yhteyttä liikkeeseemme.

Verkkokaupassamme on käytössä kiinteä toimitushinta 14,90€

Tuotteiden hinnat

Verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat ja kuljetusmaksut ovat samat kuin liikkeessämme Niinivaaralla.

Maksaminen

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Kukkakauppa Kukkaniitty yleiset ehdot.

Takuu ja palautusoikeus

Mikäli olette tyytymätön kukkien laatuun, pyydämme Teitä palauttamaan ne kahden vuorokauden sisällä ostopäivästä liikkeeseemme hyvitystä varten. Etämyyntiä koskeva 14 vrk:n palautusoikeus ei koske herkästi pilaantuvia tuotteita, kuten kukkia.

Kukkakauppa Kukkaniitty
Niinivaarantie 52
80200 Joensuu

013 316 303
info@kukkaniitty.fi
kukkaniitty.fi
2484625-4